Рецитал на Матадора

11 май, 2017
317 преглеждания

 

Рецитал на Матадора

Рецитал на Матадора

Рецитал на Матадора

Рецитал на Матадора Свързани турнири
Mutua Madrid OpenСвързани играчи
Рафаел Надал Ник Кириос Тагове
Рафаел Надал Мадрид Ник Кириос 11-05-2017 22:36 | Станко Димов Рафаел Надал продължава с перфектното си представяне в сезона на клей в Европа. Бившият №1 в света се класира за четвъртфинал на домашния за него турнир в Мадрид, след като надви с категоричното 6:3, 6:1 Ник Кириос.Очакванията за равностоен двубой далеч не се оправдаха и с изключение на началните 3-4 гейма, срещата се разви изцяло под диктовката на Надал. 4-кратният шампион в турнира изнесе истинска лекция по игра на клей на младия си опонент, който по нищо не показа, че може да се задържи в срещата.

Благодарение на успеха Надал се класира за четвъртфинал в Мадрид, където го очаква двубой с Давид Гофен. Двамата се срещнаха преди няколко седмици в Монте Карло, а Рафа трябваше сериозно да се потруди, за да пречупи коравия белгиец. Надал се е устремил към трета поредна титла, след като дойде в Мадрид като шампион в Монте Карло и Барселона. За Матадора днешния успех беше под №31 от началото на сезона.

Гофен пък е с 27 успеха. В ложата на централния корт тази вечер беше една от младите звезди на футболния отбор на Реал Мадрид – Марко Асенсио. _____Мобилната версия на Tennis24.bg (m.

tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари На Живо

Mutua Madrid Open 2017 1 2 3

Григор Димитров 6 4 6

Доминик Тийм ПОБЕДИТЕЛ 4 6 7
Коментар

Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Mutua Madrid OpenКатегория: МастърсМясто на провеждане: Мадрид, ИспанияНастилка: КлейНаграден фонд: €6,408,230Official Website | Livescore

Menu Title