Тони Надал: Федерер е фаворит №1 на Уимбълдън

27 юни, 2017
152 преглеждания

 

Тони Надал: Федерер е фаворит №1 на Уимбълдън

Тони Надал: Федерер е фаворит №1 на Уимбълдън

Тони Надал: Федерер е фаворит №1 на Уимбълдън

Тони Надал имаше напрегната седмица покрай организацията на турнира на трева в Майорка, където той е директор. Освен това подготовката на неговия възпитаник и племенник – Рафаел Надал, тече с пълна сила дни преди старта на Уимбълдън. „Той (Рафаел) ще отиде на Уимбълдън с добро настроение, макар да не е играл на тревни кортове от две години”, коментира Тони Надал пред EFE.„Тази настилка е специфична, а също така жребият е много важен.

Дори и да се чувстваш във форма, можеш да налетиш на някой добре сервиращ тенисист в първите кръгове и това да обърка плановете. Ние обаче сме изпълнени с увереност, защото Надал спечели много срещи през последните седмици, а освен това игра на високо ниво”.Тони Надал също така призна, че неговият племенник тренира много изпълнението на бекхенд слайс. „В Париж този удар функционираше отлично, но тук имаме малко проблеми, защото топките са различни.

Рафаел работи, за да изчистим грешките. Той тренира много и началния удар”. Тони Надал също така сподели кои са фаворитите на Уимбълдън според него. „Претендент №1 е Федерер, който играе страхотно от началото на годината.

Не трябва да изключваме обаче Анди Мъри, Джокович и Зверев”.

Menu Title