Официално: Надал няма да играе в Базел

18 Окт., 2017
241 преглеждания

 

Официално: Надал няма да играе в Базел

Официално: Надал няма да играе в Базел

Официално: Надал няма да играе в Базел

Световният №1 Рафаел Надал няма да участва на турнира в зала в Базел, който беше следващият заявен от него в календара на АТР. Причината – испанецът се възстановява от болки в коляното, които е получил по време на азиатското турне. „Със съжалание съобщавам, че трябва да се оттегля от турнира в Швейцария, след като се срещнах с доктора си веднага след пристигането от Шанхай. Страдам от проблеми в коляното, които ми съпътстваха и на турнира в Шанхай.

След консулатациите с моя екип съм длъжен да взема това решение. След две велики седмици в Китай, където спечелих титлата в Пекин и играх финал в Шанхай, е време за почивка. Искам да изпратя специално съобщение до феновете ми в Швейцария , които винаги са ми оказвали голяма подкрепа и уважение към мен и срещите ми с Роджър. Надявам се да ви видя следващата седмица“, написа Рафа във „Фейсбук“.

Не е изключено Надал да откаже и „Мастърс 1000“ турнира в Париж и да се върне на корта за финалите на АТР в Лондон, които ще се проведат в началото на ноември.

Menu Title