Тотален крах за Григор Димитров

1 Юли, 2019
214 преглеждания

 

Тотален крах за Григор Димитров

Тотален крах за Григор Димитров

Тотален крах за Григор Димитров

Григор Димитров допусна шокираща загуба на старта на един от любимите си турнири – Уимбълдън. В мач от първия кръг, българинът имаше преднина от 2:0 сета и сервира за мача при 6:5 в третата част срещу Корентин Муте (Франция), но допусна тотален срив и загуби мача с 2:3 сета – 6:2, 6:3, 6:7 (4), 3:6, 1:6. Срещата продължи близо 3 часа, а след последната точка победоносно ръце вдигна заемащият 84-о място в ранглистата французин. Това е втора поредна година, в която Димитров отпада на старта в Лондон.

Преди 12 месеца той беше победен на същия стадий от Стан Вавринка. Началото на мача далеч не вещаеше подобен финал. Димитров започна силно и напълно заслужено поведе с 2:0 сета, като почти не оставяше шанс на опонента си.В третата част Димитров сервира за мача при 6:5 гейма, но допусна връщане на пробива и впоследствие загуба на сета.

Това, явно, се оказа повратен момент, защото до края на срещата двукратният спортист №1 на България взе общо 4 гейма. Димитров регистрира трета поредна загуба, след пораженията на „Ролан Гарос“ и Куинс Клъб.РАЗВИТИЕТО НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

Menu Title