Рафа Надал отложи завръщането си на корта

15 Февр., 2024
37 преглеждания

 

Рафа Надал отложи завръщането си на корта

Рафа Надал отложи завръщането си на корта

Рафа Надал отложи завръщането си на корта

Рафаел Надал ще пропусне турнира в Доха следващата седмица, тъй като не е възстановен от контузия. „Здравейте на всички. Работя върху това да се върна възможно най-скоро. Бих се радвал да играя в Доха следващата седмица, но все още не съм готов да се състезавам.

Много съм благодарен на организаторите в Катар, които винаги са се отнасяли с внимание към мен и моя щаб. Също така и на всички фенове, които винаги са ме подкрепяли изключително много и които ще ми липсват. Продължаваме подготовката за шоуто в Лас Вегас с Карлос Алкарас и след това към зрелищния турнир Индиън Уелс“, написа Надал в профила си в Инстаграм.Испанецът е далеч по-оптимистично настроен да играе в Индиън Уелс, първият за годината турнир от Мастърс 1000 сериите, който ще се проведе от 6 до 17 март в Калифорния.

„100% съм уверен, че ще бъда в Индиън Уелс, това е много специален турнир за мен. Не знам дали това ще бъде последният път, когато играя в него, така че бих искал да бъда там със сигурност“, добави той.Испанецът повтори, че „главната му цел е да се опита да стигне до сезона на клей възможно най-здрав, за да има шанс да се наслади на тази част от сезона“, в която доминира в кариерата си.Той има рекордните 14 титли на „Ролан Гарос“ и удивителния рекорд от 112 победи и 3 загуби на турнира от Големия шлем на клей във френската столица.

Menu Title