Топалова взе реванш от словачка

21 Апр., 2017
309 преглеждания

 

Топалова взе реванш от словачка

Топалова взе реванш от словачка

Топалова взе реванш от словачка

Топалова взе реванш от словачка Тагове

топалова девойки пловдив 21-04-2017 12:32 | Любомир Тодоров Гергана Топалова записа трета победа на единично на силния турнир за юноши и девойки в родния й Пловдив от втора категория в календара на ITF. На четвъртфиналите днес петата поставена българка се наложи над №4 в схемата Виктория Морвайова от Словакия със 7:5, 3:6, 6:2. След известни колебания в играта Топалова беше неудържима в заключителния сет и след 3:2 спечели оставащите до края три гейма. По този начин Гергана взе реванш от загубата от същата съперничка преди седмица на турнира в Хасково.

Успехът донесе на 17-годишната ни държавна шампионка за жени в зала 50 точки за класацията при девойките, където в момента е №110. На полуфиналите в събота Топалова се изправя срещу водачката Франческа Джунс от Великобритания. Двете не са се срещали до момента. _____Мобилната версия на Tennis24.

bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК! Коментари Блог От авторитеНазаем Новини Най-четениПоследни Турнир на седмицата Турнир: Monte-Carlo Rolex MastersКатегория: МастърсМясто на провеждане: Монте Карло, МонакоНастилка: КлейНаграден фонд: €4,629,725Official Website | Livescore

Menu Title