Джокович: Не знам какво ще правя от тук нататък

6 юни, 2018
211 преглеждания

 

Джокович: Не знам какво ще правя от тук нататък

Джокович: Не знам какво ще правя от тук нататък

Джокович: Не знам какво ще правя от тук нататък

Новак Джокович беше видимо разочарован след отпадането на четвъртфиналите на „Ролан Гарос“. Сърбинът, шампион в турнира от 2016-а година, напусна надпреварата след поражение с 1:3 сета от Марко Чекинато. След срещата Джокович призна, че е имал различни очаквания. „Страдах от самото начало.

Съжалявам, че не успях да се възползвам от възможностите, които имах в четвъртия сет, както и от няколко точки за пробив, които пропилях с лека ръка. Поздравления за него (Чекинато), той си ги заслужи изцяло“, коментира Джокович. „Всяка загуба в Големия шлем е трудна, особено след като идва след месеци натрупване. Мислех, че имам голям шанс да направя още една крачка напред в турнира, но не стана.

Да, това е сърцераздирателно, но не е най-болезненото поражение в моята кариера. Никога не ми е било трудно да прегърна и да поздравя съперника си след поражение. Той го заслужава напълно. Познавам го добре, той е страхотно момче.

От друга страна, когато напускате корта, разбира се, че е трудно да го преглътнете“.Попитан дали е имал физически проблеми по време на двубоя, Джокович отговори следното: „Само няколко неща, но нищо важно. Не искам да говоря за това сега. Съжалявам, но не мога да кажа нищо повече“.

Джокович, трикратен шампион от Уимбълдън разкри, че не знае дали изобщо ще участва на тревни турнири през тази година. „Не знам. Не знам какво ще правя. Току що идвам от корта.

Съжалявам момчета, но не мога да ви отговоря на въпроса. Не мога да ви отговоря по никакъв начин. Просто не мисля за тенис в момента“.

Menu Title