Роналдо гледа на живо лекция на Джокович

12 Ное., 2018
347 преглеждания

 

Роналдо гледа на живо лекция на Джокович

Роналдо гледа на живо лекция на Джокович

Роналдо гледа на живо лекция на Джокович

Световният №1 Новак Джокович започна с категорична победа участието си на финалите на АТП в Лондон. В среща от група „Густаво Куертен“, сърбинът се наложи с 6:4, 6:3 над гиганта от САЩ Джон Иснър. Джокович демонстрира изключително майсторство в играта си и сервира по начин, по който да не позволи на опонента му да мисли за нещо повече от почетно загубен гейм. В същото време сърбинът тактично изчака своите моменти в двата сета, когато да „дръпне спусъка“.

И го направи.Пробив в петия гейм на първия сет и седмия и деветия на втория се оказаха напълно достатъчни за Джокера да се поздрави с чист успех. „За мен винаги е било огромно удоволствие да играя на този турнир. Тук атмосферата е различна, настроението и страстта са от друго измерение.

Доволен съм от всичко, което направих днес. Срещу мен имах сериозен опонент, но успях да го пробия на три пъти, което, повярвайте ми, не е никак лесно“, каза Ноле след срещата. Победата на Джокович беше изгледана на живо от голямата звезда на Ювентус и световния футбол Кристиано Роналдо, който в неделя отбеляза осмия си гол в шампионата на Италия при победата с 2:0 като гост над Милан.По-рано през деня, в друг мач от групата, Александър Зверев надви с 2:0 сета Марин Чилич.

Menu Title