Българите наистина можем!

31 Ян., 2019
275 преглеждания

 

Българите наистина можем!

Българите наистина можем!

Българите наистина можем!

Светът на ските е очарован от Алберт Попов. Едно българско момче направи фурор и е на път да осъществи спортната си мечта. Коментаторите по най-големите световни телевизии се задъхваха от емоции и нескрита радост, че на белия небосклон е изгряла една нова звезда. Звезда от България.

„Българите можем“, философски и мъдро заключи младокът Аби след първото си влизане в Топ 10 на старт от Световната купа.Можем, когато искаме много силно и не жалим сили. Като Алберт.Можем, когато успеем да канализираме таланта си по начин, който да осигури неговото развитие.

Като Алберт.Можем, когато не се отказваме заради недоверието и скептицизма, пуснали отвратителни корени в българското общество. Като Алберт.Можем, когато не се плашим от трудностите и ги преодоляване дори и когато някои от тях са съдбовни и много тежки в чисто човешки план.

Като Алберт.Можем, когато получаваме безрезервна и твърда подкрепа в семейството. Като Алберт.Можем, когато имаме зад гърба си здрава и мощна организация, която ни направлява.

Като Алберт.Можем, когато продължаваме напред без значение, че за дълги периоди нещата не се получават така, както искаме. Като Алберт.Можем, когато имаме ясна цел и ясна визия как да я постигнем.

Без да се опитваме да минем по лекия и тарикатски път. Като Алберт.Можем, когато сме позитивни и добри. Като Алберт.

Алберт, ти наистина можеш много. Видя го и го разбра първо самият ти, а заедно с това и всички останали. Продължавай да показваш на света и на България най-вече, че българите наистина можем!Автор: Николай Кръстев, главен редактор на СПРИНТ

Menu Title