Четирима българи с победи в Пловдив

5 юни, 2019
122 преглеждания

 

Четирима българи с победи в Пловдив

Четирима българи с победи в Пловдив

Четирима българи с победи в Пловдив

Четирима българи се класираха за втория кръг на турнира по тенис от сериите „Фючърс“ на ITF на червени кортове в Пловдив с награден фонд от 15 хиляда долара. Надпреварата се организира от Българската федерация по тенис, Община Пловдив и ТК „Локомотив“. Този турнир е един от малкото, които са специално подпомогнати от ITF.Водачът в схемата Димитър Кузманов победи Николас Алберто Арече (Аржентина) с 6:3, 6:3 за 91 минути игра.

Във втория кръг Мико ще играе срещу друг българин – Васко Младенов. Младенов направи обрат и се наложи с 3:6, 6:4, 6:4 над Горазд Сърбляк от Македония за 2 часа и 29 минути.Държавният шампион в зала Габриел Донев разгроми с 6:3, 6:0 Александър Лианонка от Беларус за 63 минути. Донев ще играе във втория кръг срещу номер 5 в схемата Евгени Тиурнев от Русия или Янаис Лорент от Франция.

Александър Донски поведе с 4:0 преди Рикардо Майга от Швейцария да се откаже. Донски ще срещне във втория кръг номер 2 в схемата Баптист Крепат от Франция или Богдан Борисов от Русия.Симон-Антъни Иванов загуби в два сета от номер 4 Бастиан Мая (Чили).

Menu Title